Ласкаво просимо!

Дидактичні матеріали для розвитку дітей
Ошибка!

Введенные вами данные неправильны!

Реєстри для нотаріуса

Всі дії, вчинених нотаріатом, обов’язково мають записуватись у відповідний реєстр для фіксації того, що нотаріус зробив посвідчувальний підпис або підписує документ, що ним видається. Діяльність нотаріуса регулюється законом України, де чітко зазначено вимоги до роботи нотаріату згідно реєстрації актів та іншої документації. Кожна така дія обов’язково має особистий номер, який також заноситься до реєстру та зазначається на самому документі. Запис робиться чітко та розбірливо, за встановленою формою та з дотриманням необхідних норм. Пропонуємо вам ознайомитись з нашою продукцією та купити реєстр для реєстрацї нотаріальних дій на 100 аркушів.

Торгівельний дім “Едельвейс і К” пропонує широкий вибір різноманітної поліграфічної продукції для нотаріату. Основним нашим завданням є виготовлення якісної поліграфії, адже ми розуміємо, що більшість цих документів має зберігатись на протязі 75 років. У нашому асортименті наявні книги обліку та журнали реєстрації для всіх юридичних ситуацій та аспектів.

Реєстри для нотаріуса виготовляються за певними стандартами:

  • Основна частина реєстру з білого паперу
  • Щільність сторінок має бути 80мг/м2
  • Тверда обкладинка, зазвичай синього чи червоного кольору (матеріал у більшості випадків - бумвініл)
  • Реєстр прошнурований
  • Сторінки пронумеровані з дотриманням норм (кількість аркушів має бути засвідчена посадовою особою відповідного органу юстициї)
  • Тиснення на обкладинці виконанні золотими літерами

На бажання кліента можливо виготовлення реєстру на замовлення зі зміною матеріалу чи кольору обкладинки або кількості сторінок.

Нижче Ви маєте можливість переглянути фотографії одного з реєстрів для нотаріуса:

РЕЄСТР ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ НОТАРІАЛЬНИХ ДІЙ 100 АРКУШІВ ТВЕРДА ПАЛІТУРКА РЕЄСТР ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ НОТАРІАЛЬНИХ ДІЙ 100 АРКУШІВ ТВЕРДА ПАЛІТУРКА
Комментарии
Я зарегистрирован
Я – гость
Введите контрольный код:

Рекомендованные продукты: