Ласкаво просимо!

Дидактичні матеріали для розвитку дітей
Ошибка!

Введенные вами данные неправильны!

Книги для нотаріуса

Якісна поліграфічна продукція завжди є затребованою серед державних та приватних підприємств. Більша частина документообігу згідно закону повинна зберігатись впродовж значного проміжку часу, тому придбана поліграфія обовязково має відповідати заданим нормам та стандартам якості.

Робота нотаріату не дарма ассоціюється з постійною взаємодією між нотаріусом та великою кількістю документації. Це вимагає сильної концентрації, великої кількості уваги та чіткої врегульованості. Законодавство України контролює основні аспекти діяльності нотаріату та потребує фізичної фіксації всього, що здийснює нотаріус.

Саме тому, сучасний процес роботи важно уявити без різноманітних нотарільних книг, журналів та реєстрів, які не лише полегшують загальний процес, але і зручно впорядковують велику кількість документації. Це наприклад книга обліку доходів і витрат

Нотаріальні книги торгівельного дому “Едельвейс і К” надруковані на папері формату А4 з щільністю 80г/м2, мають тверду обкладинку, виготовлену з цупкого бумвінілу синього або червоного кольору та прошнуровані, тиснення виконані золотими літерами.

Всі стандарти збережено відповідно до Наказу Міністерства юстиції, який регулює основні законодавчі вимоги до подібної номенклатури. Остання сторінка містить засвідчувальний підпис та печатку.

Також у нас ви можете отримати нотаріальні книги на замовлення з урахуванням побажань клієнта відносно кількості аркушів, кольору обкладинки та інших елементів.

Нижче Ви маєте можливість переглянути фотографії однієї з книг для нотаріуса:

КНИГА ОБЛІКУ ДОХОДІВ І ВИТРАТ, ЯКУ ВЕДУТЬ ФОП, КРІМ ОСІБ, ЩО ОБРАЛИ СПРОЩЕНУ СИСТЕМУ ОПОДАТКУВАННЯ КНИГА ОБЛІКУ ДОХОДІВ І ВИТРАТ, ЯКУ ВЕДУТЬ ФОП, КРІМ ОСІБ, ЩО ОБРАЛИ СПРОЩЕНУ СИСТЕМУ ОПОДАТКУВАННЯ
Комментарии
Автор: наталія

доброго дня, яка вартість книги обліку доходів та витрат?

Я зарегистрирован
Я – гость
Введите контрольный код:

Рекомендованные продукты: